SkyShowtime prezintă trailerul oficial pentru mult așteptatul Yellowstone 5B

SkyShowtime a prezentat trailerul oficial pentru mult așteptatul sezon 5B din Yellowstone, care va avea premiera în exclusivitate pe toate piețele SkyShowtime joi, 14 noiembrie.

Co-creat de scenaristul nominalizat la Oscar® Taylor Sheridan (Wind River, Hell or High Water și Sicario) și John Linson, Yellowstone este o cronică a familiei Dutton, care controlează cea mai mare fermă de vite din Statele Unite. Pe fondul alianțelor schimbătoare, crimelor nerezolvate, rănilor deschise și respectului câștigat cu greu – ferma este în conflict constant cu cei cu care se învecinează – un oraș în expansiune, o rezervație indiană și primul parc național al Americii.

Sezoanele 1-5 din Yellowstone sunt disponibile pentru vizionare acum, doar pe SkyShowtime. Serialul este distribuit de Paramount Global Content Distribution.

Yellowstone face parte din oferta de divertisment în creștere a scenaristului nominalizat la Oscar® Taylor Sheridan pe SkyShowtime, care include: 18831923Lawmen: Bass Reeves, primarul orașului Kingstown, Lioness, Tulsa King și mult așteptatul Landman, care va veni și el la serviciu luna viitoare.

SkyShowtime este disponibil direct către consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung, prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și prin intermediul site-ului său www.skyshowtime.com.

Prețul lunar al abonamentului Standard cu Reclame este de 3,99 euro, iar prețul lunar pentru abonamentul Standard Plus este de 5,99 euro. Abonamentul Standard cu Reclame include publicitate, în timp ce Standard Plus rămâne fără publicitate.